середа, 31 серпня 2016 14:23

Поліцейського з Кривого Озера не відпустили під домашній арешт

Поліцейського з Кривого Озера не відпустили під домашній арешт
Фото: www.dialog.ua

Сьогодні, 31 серпня, Апеляційний суд Миколаївської області відхилив скаргу сержанта поліції Олександра Прічіпойди, якого звинувачують у співучасті в убивстві Олександра Цукермана, про домашній арешт.

Про це пише сайт "Новости-Н".

Скаргу писав захисник Олександра Юрій Канівець. Самого Причипойди в залі суду не було. У скарзі адвокат просив скасувати рішення судді про взяття під варту. Запобіжним заходом пропонував обрати особисте зобов'язання або домашній арешт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олександра Цукермана поховають у Кривому Озері

Прокурор Камінська просила суд відхилити прохання. Вона не виключила варіант, що Причипойда спробує сховатися від слідства і зможе чинити тиск на свідків і родичів потерпілого.

Дотепер не знайшли пістолет, з якого стріляли в Цукермана. Слідство не виключає варіант, що Причипойда знає, де цей пістолет і зробить спроби його знищити.

Суд відмовив захиснику Причипойди в задоволенні апеляційної скарги. Найближчий місяць поліцейський проведе під арештом.

Нагадаємо, у ніч на 24 серпня у селищі Криве Озеро Миколаївської області на власному подвір'ї 33-річного Олександра Цукермана побили, а потім застрелили поліцейські. Їх було шестеро. Правоохоронців викликала дружина вбитого. Просила вгамувати п'яного чоловіка. Цукерман помер від гострої внутрішньої кровотечі. На тілі виявили чотири вогнепальні поранення. Ймовірно, стріляли з травматичного пістолета так званим патроном Флобера. Усі постріли зробили впритул. Дві кулі влучили в серце, одна — застряла в легенях, за висновками судово-медичної експертизи. Поліцейських затримали. Справу розслідує обласна прокуратура.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейського з Кривого Озера не відпустили під домашній арешт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі