пʼятниця, 27 січня 2017 12:46

Поліцейський вимагав хабара від дитини
4

У Дніпрі поліцейський вимагав від 13-річного школяра хабар за непритягнення до відповідальності. Хоча хлопець ніякого злочину не скоював.

Про це повідомляє департамент внутрішньої безпеки нацполіції.

"29-річний старший лейтенант звинуватив школяра у крадіжці. Намагався зробити його співучасником злочину, яке скоїв 19-річний юнак. Він украв гроші у двох підлітків. Затриманий запевнив, що виконував прохання школяра. Поліцейський аби довго не розбиратися, пообіцяв дитину посадити за ґрати. Від його рідних почав вимагати 5 тис. грн. Спочатку отримав 1 тис. На зустріч пішов за рештою. При чому, надягнув бронежилет і прихопив пістолет. Отримані купюри розміняв у найближчому барі. У цей момент інспектора затримали", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали поліцейського, який продавав наркотики

У затриманого вилучили гроші, травматичний пістолет та набої. Нині поліцейського тримають під вартою. Триває досудове розслідування.

Працівник поліції вимагав 4 тис. грн. з учасника АТО за втрачений у бою військовий квиток. Поліцейського затримали на "гарячому". Триває слідство.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейський вимагав хабара від дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі