четвер, 25 вересня 2014 15:29

Поки Порошенко говорить про перемир'я, в Маріуполі з'явилися перші поранені

Наразі відбувається обстріл маріупольських блокпостів.

Українські військові дають гідну відсіч. Вживаються заходи щодо забезпечення безпеки мирного населення. Штаб оборони Маріуполя закликає городян не піддаватися паніці і займатися повсякденними справами.

"13.47. Поновився обстріл блокпостів. 10-й і 12-й. Двоє двухсотих (убитих-ред.)", повідомляє на своїй сторінці у Facebook блогер-активіст Старшина Нечипоренко, пише сайт Маріуполя 0629.

За попередньою інформацією медпрацівників, станом на 13.56, у Маріуполь привезли двох поранених, рядового і молодшого сержанта. У хлопців множинні осколкові поранення рук, ніг, грудної клітки.

Один з поранених у важкому стані, зараз він на операційному столі.

Відомо, що постраждали прикордонники. Один у реанімації. З "Градів" 20 хвилин гатили з боку Новоазовська. Зазначимо, пізніше інформація про поранення двох прикордонників зникла із сайту 0629.

 

Нагадаємо, президент Петро Порошенко сьогодні під час прес-конференції повідомив, що в середу, 24 вересня, на Донбасі не загинув жоден український військовослужбовець.

Зараз ви читаєте новину «Поки Порошенко говорить про перемир'я, в Маріуполі з'явилися перші поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі