пʼятниця, 11 листопада 2022 12:00

Спецтема: Війна Росії проти України

Показали свіжу карту зі звільненими територіями Херсонщини та Миколаївщини

Нові звільнені від російських загарбників населені пункти уже видно на онлайн-мапі війни в Україні.

Міста і села, звідки напередодні вигнали російських загарбників публікує сервіс DeepState.

Автор: deepstatemap.live
  Карта війни в Україні на 11:40 11 листопада
Карта війни в Україні на 11:40 11 листопада

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Херсона замайорів український прапор: фото

На карті видно, що під українським контролем перебувають, зокрема, Станіслав, Правдине, Миролюбівка, Киселівка, Мирове, Качкарівка, Калинівське та інші населені пункти Херсонщини. Звільнено також місто Снігурівку та села Новопетрівку, Калинівку та Благодатне на Миколаївщині.

Перед цим Генштаб Збройних сил України офіційно підтвердив звільнення від російських загарбників 12 населених пунктів на півдні.

Українські війська продовжують звільняти українські землі від російських загарбників. У Генштабі ЗСУ офіційно повідомили про звільнення Дудчан, П'ятихаток, Борозенського, Садка, Безводного, Іщенки, Костромки, Краснолюбецька, Калинівського, Бобрового Кута, Безіменного і Благодатного.

Військове командування України не може ні спростувати, ні підтвердити інформацію про відведення російських окупаційних військ із Херсона на лівий берег Дніпра. Українські воїни продовжують наступальну операцію відповідно до свого плану. Про це повідомив головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний 10 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Показали свіжу карту зі звільненими територіями Херсонщини та Миколаївщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі