четвер, 08 лютого 2024 08:06

Спецтема: Війна Росії проти України

Показали наслідки російського обстрілу Миколаєва
22

Кадри після ворожого обстрілу
Фото: t.me/senkevichonline
Кадри після ворожого обстрілу
Кадри після ворожого обстрілу
Кадри після ворожого обстрілу
Кадри після ворожого обстрілу

Миколаїв у ніч проти 8 лютого ворог атакував БпЛА типу Shahed 131/136. Силами та засобами протиповітряної оборони на Миколаївщині знищено три ворожих дрона.

Внаслідок влучань відбулося займання на території промислового підприємства та приватного будинку, заявив у четвер вранці голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім. Підрозділами ДСНС пожежі було оперативно ліквідовано.

"Обстежуємо територію. Наразі відомо, що пошкоджень зазнали більше 20 житлових будинків - приватні та багатоповерхові, офісні приміщення, приватне підприємство. Маємо наслідки і на території комунального підприємства. На щастя, обійшлось без постраждалих. Детальніше про пошкодження повідомлю згодом. Комунальні бригади приберуть територію від уламків та сміття. Завантажуємо зараз і будматеріали. Також будемо працювати і на тій локації, яка постраждала від обстрілів учора" - написав у Telegram мер міста Олександр Сєнкевич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія атакувала південь: є прильоти в Одесі та Миколаєві

Також пошкоджень зазнали багатоквартирні будинки та обʼєкт спортивної інфраструктури, додав Кім.

Миколаївський район 7 лютого о 07:56 та 08:54 ворог обстріляв з артилерії. Бив по акваторії Очаківської громади.

"Також учора о 09:14 удару ворожим БпЛА типу "Ланцет" зазнав населений пункт Куцурубської громади, а о 09:25 росіяни спрямували FPV-дрон по береговій лінії Куцурубської громади. О 10:05, 10:51 та 15:48 ворожі артилерійські обстріли фіксувалися по населених пунктах Куцурубської громади. Внаслідок чого пошкоджено житловий будинок. Постраждалих немає", - сказано в повідомленні.

У ніч проти 8 лютого Росія завдала по країні удару 17-ма ударними БпЛА типу Shahed-136/131 з мису Чауда в тимчасово окупованому Криму. У результаті бойової роботи знищено 11 дронів у межах Миколаївської, Одеської, Вінницької та Дніпропетровської областей.

Зараз ви читаєте новину «Показали наслідки російського обстрілу Миколаєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі