субота, 17 грудня 2016 12:30

Поховали медсестру, яку вбили дорогою додому

Поховали медсестру, яку вбили дорогою додому

17 грудня у селі Лежино на Запоріжжі ховають 23-річну Аліну Дякову. Її викрав, зґвалтував та вбив 35-річний Михайло Покута із сусіднього села.

Про це кореспондентові Gazeta.ua розповів брат загиблої Владислав Жданюк.

"Сестра поверталася від бабусі, яка живе у Новостепнянську. Не дочекалася маршрутки, тому сіла у попутку. Коли зрозуміла, що її викрали — зателефонувала додому, сказала, що знаходиться біля кладовища. Батьки одразу кинулися її шукати, та не знайшли. Заявили до поліції, там не було руху. На ноги підняли усіх, кого знали. Сестру знайшли мертвою посеред поля", - каже брат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грабіжник вдарив жінку по голові гайковим ключем і пограбував

За словами рідних, дівчину не грабували — у неї залишилися золоті прикраси, гроші, банківські картки та паспорт. Два дні убивця та викрадач тримав її у підвалі будинку, дружина викрадача про це знала, і її допитують як свідка.

У Запоріжжі знайшли тіло 23-річної Аліни Дякової. Жінку, яка 2 дні тому зникла дорогою додому, зґвалтували та вбили. Убивцю затримали.

Зараз ви читаєте новину «Поховали медсестру, яку вбили дорогою додому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі