субота, 11 лютого 2023 17:55

Спецтема: Війна Росії проти України

Прикордонники "приземлили" Су-25 окупантів під Бахмутом: відео

Прикордонники "приземлили" Су-25 окупантів під Бахмутом: відео
11 лютого українські захисники збили ворожий літак у битві за Бахмут на Донеччині. Фото: скріншот з відео

Українські захисники продовжують знищувати російських загарбників та ворожу техніку.

Зокрема, 11 лютого українські захисники збили ворожий літак у битві за Бахмут на Донеччині. Про це повідомила пресслужба ДПСУ в Facebook.

"Сьогодні бійці ДПСУ зменшили авіапарк окупантів на одну бойову машину. За тиждень це вже другий підтверджений реактивник, знищений розрахунком ПЗРК прикордонного підрозділу", – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прикордонники ліквідували штурмові групи ворога під Бахмутом: які втрати окупантів

Прикордонники зазначили, що ,ймовірно, це був російський штурмовик Су-25. Його вдалось збити із переносного зенітно-ракетного комплексу іноземного виробництва. Від влучання літак задимівся і почав різке зниження.

"Зіткнувшись з землею, літак розбився. Ймовірно, пілот "демілітаризувався" разом з літаком, його катапультування наші захисники не побачили", – додали прикордонники.

Росіяни на фронті в Україні активізують наземні атаки у Луганській та на сході Харківської областей.

Водночас ворог намагається перерізати на Донбасі шляхи сполучення до Бахмута в Донецькій області, свідчать свіжі карти американського Інституту вивчення війни (ISW).

Донецький напрямок залишається найгарячішою точкою фронту. Окупанти там намагаються перерізати траси, що ведуть до Бахмута. Росіяни не припиняють наземні атаки навколо міста.

Зараз ви читаєте новину «Прикордонники "приземлили" Су-25 окупантів під Бахмутом: відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі