вівторок, 18 червня 2019 18:02

Пограбування на мільйон: грабіжники напали на подружжя

Пограбування на мільйон: грабіжники напали на подружжя
На Харківщині четверо злочинців напали на будинок і викрали понад мільйон гривень. Фото - Антикор

У селі Павлівка Краснокутського району на Харківщині четверо злочинців напали на будинок.

Погрожуючи подружжю убивством, викрали з будинку понад мільйон гривень, повідомили у відділі комунікації столичної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Банда грабіжників напала на родину підприємця

"44-річний чоловік повідомив, що четверо невідомих у спортивних костюмах, капюшонах та балаклавах, через вікно проникли до його будинку. Погрожували йому та дружині пістолетом. Зв'язали та заволоділи 40 000 доларами США і 80 000 гривень, ювелірними виробами і трьома мобільними телефонами. Після чого втекли з місця події. Через деякий час потерпілі самостійно звільнились. За медичною допомогою не зверталися", - розповіли поліцейські.

З місця події поліцейські вилучили речові докази. Слідчі відкрили кримінальне провадження. Нападникам загрожує до 15 років за ґратами з конфіскацією майна.

3 невідомих у масках та кепках, одягнуті в чорний одяг, вдерлися до будинку підприємця з Тернопільського району. У будинку перебували 4 дорослих та 2 малих дітей. Родина уже спала. Власників оселі допитували, аби ті зізналися, де гроші та цінні речі.

Зараз ви читаєте новину «Пограбування на мільйон: грабіжники напали на подружжя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі