субота, 05 жовтня 2024 17:43

Загинув командир 186 окремого батальйону, у мережі кажуть про самогубство

Загинув командир 186 окремого батальйону, у мережі кажуть про самогубство
Загинув командир 186 окремого батальйону, у мережі кажуть про самогобуство. Фото: facebook.com/volodymyr.boiko1965

Вчора стало відомо про нібито самогубство комбата Ігоря Гриба, якого 4 жовтня вже поховали.

Про це сказали журналісти пов'язані з військом. У 123-й бригаді кажуть, що причину загибелі з'ясовують. Про це повідомила 123 бригада у Facebook.

Військові підтвердили смерть командира 186 окремого батальйону. Вони зазначили, що Гриб був відданий військовій справі та своїй країні, піклувався про особовий склад та не стояв осторонь проблем свого військового колективу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міноборони назвало кількість загиблих у російському полоні українців

"Світла пам'ять воїну-захиснику, співчуття рідним та близьким військовослужбовця. Обставини загибелі Ігоря Гриба наразі з'ясовуються, проводиться службове розслідування", - йдеться в повідомленні.

Бригада зазначила, що про бойовий шлях їх військ відомо чимало. Відомо, що особовий склад бригади брав безпосередню участь у визволенні Миколаївської та Херсонської областей, а з листопада 2022 року виконував бойові завдання із захисту узбережжя річки Дніпро і островів Херсонської області.

"Тож маємо всі зрозуміти, і дати час керівництву бригади та командуванню, розібратися в тих обставинах, що склалися у військовому колективі і вирішити всі проблемні питання для подальшого виконання особовим складом бойових завдань. Будемо надалі інформувати", - наголосили військові.

Загиблому воїну третьої окремої штурмової бригади Збройних сил України Олександру "Фаршу" Свіщу присвоєно звання Героя України.

"За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння Українському народові", - сказано в указі.

Зараз ви читаєте новину «Загинув командир 186 окремого батальйону, у мережі кажуть про самогубство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі