четвер, 16 липня 2020 11:08

Підходив ззаду і накидав на шию ремінь: у Києві затримали серійного ґвалтівника

Підходив ззаду і накидав на шию ремінь: у Києві затримали серійного ґвалтівника
У Києві затримали серійного ґвалтівника, який "полював" на молодих жінок в Голосіївському районі столиці. Фото: t.me/dkr_npu

У Києві повідомили про підозру 46-річному жителю столиці, який з початку літа влаштував "полювання" на молодих жінок у Голосіївському районі.

Діяв зловмисник завжди за однією схемою - підходив до дівчат ззаду і накидав на шию ремінь, після чого примушував жертву йти в ліс, або в інше затишне місце. Про це повідомляє Департамент карного розшуку в Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 13-річну дівчину зґвалтував знайомий матері

"Виявилося, що з 1990 року фігурант періодично потрапляв за ґрати - відбував покарання за скоєння грабежу, поєднаного з насильством, розбою, хуліганства. Крім того, зловмисник вже має судимість за зґвалтування та задоволення статевої пристрасті неприродним шляхом", - сказано в повідомленні.

Під час досудового слідства перевірять причетність затриманого до аналогічних злочинів не тільки в столиці, але і в інших регіонах країни. Тому правоохоронці показали фото ґвалтівника і просять усіх, хто міг бути свідком його злочинів, звертатися за телефоном +38 (067) 572 75 54.

У Києві поліція затримали серійного ґвалтівника. Однією із жертв чоловіка стала 21-річна жінка. Вона впізнала нападника.

Зараз ви читаєте новину «Підходив ззаду і накидав на шию ремінь: у Києві затримали серійного ґвалтівника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі