четвер, 12 липня 2012 12:49

Податківці увірвалися на ТВі, не показуючи свої посвідчення

Податківці увірвалися на ТВі, не показуючи свої посвідчення
Податківці відмовились показати журналістам свої посвідчення. Фото: advocat-cons.info

На канал ТВі зайшли працівники податкової міліції з метою виїмки. Про це повідомила заступниця гендиректора телеканалу Наталя Катеринчук.

"Прийшли четверо представників податкової міліції. Працівники телеканалу можуть виходити і заходити. Тобто ніхто, нікого у кабінетах не закривав. Але вони спочатку не показували з якими документами прийшли. Прийшли зробити якусь виїмку, але зараз невідомо, чого саме. Наші юристи наразі працюють з ними", - розповіла Катеринчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роботу телеканалу ТВі заблокувала податкова міліція

За її словами, робота телеканалу не зірвана, але як буде розвиватись ситуація до вечора, поки що спрогнозувати важко.

"Ніхто не застосовував силу. Вони цього не планували, ми тим паче. Просто одразу виникло непорозуміння, бо податківці відмовились показати журналістам свої посвідчення, документи з якими прийшли. Коли приходиш на чужу територію і не хочеш показати документи, це, як на мене, виглядає трохи дивно. Вони сказали, що не будуть нічого показувати, поки не буде посадової особи. Але зараз наші юристи вже працюють із ними", - зазначила Катеринчук

Нагадаємо, на сторінці гендиректора каналу ТВі Миколи Княжицького в соціальній мережі Facebook з'явилося повідомлення про те, що податківці, які прийшли з перевіркою, блокують роботу.

Додзвонитися до податкової за коментарем не вдалося.

Зараз ви читаєте новину «Податківці увірвалися на ТВі, не показуючи свої посвідчення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі