понеділок, 27 вересня 2010 14:16

У Бердянську податківці стріляли у неозброєних робітників (ВІДЕО)

У Бердянську податківці стріляли у неозброєних робітників (ВІДЕО)
Працівники підрозділу фізичного захисту Управління податкової міліції ДПА в Запорізькій області стріляли у беззбройних робітників на території, що належить "Бердянському райагропромзбуту", повідомляє "Репортер Запорожья".

"У п"ятницю, 24 вересня, близько 7 години ранку на територію, де розміщується група підприємств, увірвалися люди в масках і з пістолетами, а за ними декілька осіб у цивільному. Документів вони не показали. Заблокували прохідну підприємства та офісну будівлю. Близько 500 осіб не змогли своєчасно потрапити на свої робочі місця", - розповіла юрист підприємства Олена Бодасюк.

За її словами, поки озброєні люди в масках блокували вхід, люди в цивільному опечатали всі кабінети офісної будівлі і почали проводити виїмку документації.

Як з"ясувалося пізніше "податківці" прийшли з метою обшуку приміщення підприємства "Емікс плюс", яке в даному офісі орендує 15 квадратних метрів офісної площі.

Юрист так само спростувала інформацію, що податкова нібито вела перестрілку з охороною підприємства. За її твердженнями, постраждалими стали прості працівники підприємства.

На відео видно, як представники податкової міліції відкрили вогонь по беззбройних людях. Одного робітника поранили кулею в обличчя по дотичній, двоє інших отримали поранення середньої важкості - у ноги, один у важкому стані - поранення в низ живота.

Нагадаємо, прес-служба прокуратури Запорізької області заявляла, що озброєний інцидент на бердянському підприємстві в п"ятницю спровокували його працівники.

Зараз ви читаєте новину «У Бердянську податківці стріляли у неозброєних робітників (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі