середа, 08 червня 2011 14:04

Під Харковом вже майже добу горить сміттєзвалище

Учора ввечері під Харковом на Дергачівському полігоні твердих побутових відходів загорілося сміття. Дим від пожежі поширився на кілька кілометрів. Як повідомив помічник начальника обласного управління МНС в Харківській області Ігор Лупандін, про пожежу рятувальникам повідомили місцеві жителі о 18.30 і розповіли, що горять побутові відходи, пише Сегодня.

Дергачівський полігон - єдине місце, куди звозять відходи з усього Харкова. Він був заповнений на 100% ще в 2005 році, але з тих пір міська влада не знайшли нового місця для звалища.

Жителі Дергачів пишуть на форумах: "Горить пластик, а пожежники поливають, щоб він не розтікався за межі звалища. Загасити це просто неможливо, поки все не згорить, доведеться нюхати сморід. Коротше, екологічна катастрофа. І 100% що це не самозаймання. Ну не могла звалище спалахнути з усіх боків одночасно".

Разом з тим, як повідомляє МедиаПорт, рятувальники припускають, що сміття загорілось від спеки. Точну причину пожежі фахівці назвуть після перевірки.

Зараз ви читаєте новину «Під Харковом вже майже добу горить сміттєзвалище». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі