понеділок, 01 серпня 2011 22:35

Поблизу Сінгапуру затонуло судно з українцями

Поблизу Сінгапуру затонуло судно з українцями

Поблизу Сінгапуру 1 серпня в 22.40 за місцевим часом затонуло судно "B Oceania", на борту якого перебували українські моряки.

Судно затонуло після зіткнення з судном "Xin Tai Hai", повідомили в МЗС.

Усього на борту "B Oceania" перебували 23 члени екіпажу, з них 8 - громадяни України.

"Всім членам екіпажу вдалося врятуватися на двох рятувальних шлюпках. Пізніше моряків підібрало судно "Ikaruga", яке доставило їх в Сінгапур 30 липня. В результаті зіткнення ніхто з українських моряків не постраждав", - наголошується в повідомленні.

У МЗС запевнили, що після завершення розслідування обставин зіткнення суден українські члени екіпажу будуть відправлені на батьківщину, зазначає "Інтерфакс-Україна".

Раніше повідомлялося, сомалійські пірати захопили нафтовий танкер MV ZIRKU 28 березня в східному районі Аденської затоки. Танкер належить кувейтській судноплавній компанії. Він плив під прапором ОАЕ до берегів Сінгапуру з Судану. На борту танкера знаходяться 29 членів екіпажу - двоє українців, хорват, громадянин Іраку, філіппінець, індус, три йорданця, три єгиптянина, а також 17 пакистанців. У липні цього року пірати отримали 12 мільйонів доларів та відпустили танкер з українцями.

Зараз ви читаєте новину «Поблизу Сінгапуру затонуло судно з українцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі