четвер, 01 квітня 2021 17:06

Побив і задушив голими руками: чоловік по-звірячому розправився з матір'ю

Побив і задушив голими руками: чоловік по-звірячому розправився з матір'ю
У Кам`янському поліцейські затримали 41-річного чоловіка, який побив і задушив матір. Фото: dp.npu.gov.ua

У Кам'янському на Дніпропетровщині 41-річного чоловіка затримали за підозрою у вбивстві 62-річної матері.

Злочин стався ще наприкінці грудня торік. Але чоловік запевняв, що не причетний. Одразу викликав "швидку", як тільки почув, що мати погано дихає. Слідчі мали сумніви щодо слів чоловіка. А проведені судово-медичні та інші експертизи підтвердили підозру, розповіли у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік по-звірячому вбив матір і приніс в мішку до школи: фото

"Між родичами виникали сварки через те, що 41-річний раніше судимий чоловік ніде не працює, постійно пиячить та живе коштом пенсії матері. Під час чергового конфлікту мати намагалася вмовити сина працевлаштуватися. У відповідь він побив її, а після задушив, прикривши рукою їй рота та ніс", - розповіли в поліції.

Чоловікові вже повідомили про підозру. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

36-річний житель Дніпра заявив, що знайшов закривавлене тіло 53-річної матері у квартирі. Пояснив, що відпочивав. А коли прокинувся — побачив матір у такому стані. Однак все вказувало, що чоловік сам розправився з матір'ю. А потім намагався заплутати слідчих.

Зараз ви читаєте новину «Побив і задушив голими руками: чоловік по-звірячому розправився з матір'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі