субота, 25 червня 2022 16:36

Спецтема: Війна Росії проти України

По Миколаєву ворог випустив дев'ять ракет

По Миколаєву ворог випустив дев'ять ракет
Росіяни обстріляли Миколаїв з ракетного комплексу "Бастіон" в окупованому Криму. Фото: ТАСС

Вранці в суботу 25 червня російські окупанти завдали по Миколаєву і передмістю масованого ракетного удару дев'ятьма ракетами типу "Онікс".

Про це повідомив речник Оперативного командування "Південь" Владислав Назаров.

Ракети випустили з берегового комплексу "Бастіон", розташованого в тимчасово окупованому Криму.

"Знову атаковано портову інфраструктуру, житлові квартали та зони відпочинку мирних містян. Масштаби руйнувань та інформація про постраждалих уточнюється", – сказав Назаров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генштаб повідомив про успішний наступ на півдні

Береговий ракетний протикорабельний комплекс "Бастіон" є одним з носіїв ракети "Онікс-2" нарівні з ракетними комплексами "Калібр" та "Х-35 Уран". Максимальна дальність стрільби – 300 км.

У травні окупанти обстрілювали з "Бастіону" Одещину.

25 червня вранці окупанти завдали масованого ракетного удару по Миколаєву. Минулої доби від російських обстрілів поранення отримали семеро людей в області.

У суботу Росія завдала масованих ракетних ударів по селищу Десна на Чернігівщині. Близько 5:00 з літаків і землі з території Білорусі ворог випустив 20 ракет. Окупанти атакували ракетами Хмельниччину, Житомирщину, Львівщину та Чернігівщину.

Зараз ви читаєте новину «По Миколаєву ворог випустив дев'ять ракет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі