понеділок, 18 травня 2015 14:21

Полонені російські ГРУшники постануть перед журналістами

Автор: цензор.нет
 

Двоє російських військовослужбовців, затриманих 16 травня в Луганській області, завтра, 19 травня, зустрінуться з представниками ЗМІ.

Про це повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко, передає "УНІАН".

"Завтра буде організована з ними зустріч зі ЗМІ, ці двоє військових дадуть відповіді на всі запитання. Поки що місце їхнього перебування не розголошується", - додав речник АП.

Він наголосив, що Росія не зможе на цей раз розповідати, що їхні військові просто заблукали.

"Російській Федерації, керівництву цієї країни не вдасться сказати, що ці хлопці просто заблукали на території України. Ці військові йшли на виконання бойового завдання, вони йшли убивати наших воїнів.

Було бойове зіткнення диверсійно-розвідувальної групи противника з нашими військовими, звичайними нашими піхотинцями, які несли службу. Завдяки злагодженим діям нашим хлопцям вдалося своєчасно виявити цю групу, більшість цієї групи загинула і двоє військовослужбовців, зокрема офіцер і сержант російської армії, потрапили до нас в полон, обидва були поранені в цьому бою", - розповів Лисенко.

Нагадаємо, 16 травня сили АТО взяли у полон у Луганській області двох російських військовослужбовців - Олександра Александрова та Євгена Єрофеєва. У Кремлі вже встигли відмовитися від полонених.

Зараз ви читаєте новину «Полонені російські ГРУшники постануть перед журналістами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі