неділя, 23 жовтня 2011 17:37

Спецтема: Війна у Лівії

Після розтину тіла Каддафі його знову помістять в холодильник для м'яса

Після розтину тіла Каддафі його знову помістять в холодильник для м'яса

Лівійський лікар, що проводив розтин тіла вбитого в четвер колишнього лідера Лівії Муаммара Каддафі, підтвердив, що той загинув від вогнепального поранення, повідомляє агентство Рейтер.

"Каддафі загинув від вогнепальної рани", - йдеться у висновку лікарів, яке цитує агентство.

Розтин тіла колишнього лівійського лідера було проведено в ніч на неділю в одному з моргів міста Місурати.

"Він помер від кульового поранення. Це очевидно", - сказав доктор.

ВІДЕО: З криками "Аллах акбар!" повстанці тикали в закривавленого Каддафі автоматами

Доктор не пояснив, чи було смертельним поранення в ліву частину голови, яке виразно видно на відеокадрах, які транслювали світові ЗМІ.

"Є ще декілька питань. Нам треба передати висновок до генеральної прокуратури. Усе буде відкритим публіці, нічого не буде приховано", - сказав доктор.

Нагадаємо, Каддафі загинув 20 жовтня в околицях своєї малої батьківщини - міста Сирт - від рук прихильників ПНР, що захопили його в полон.

ПНР, а також ряд західних держав звинувачували Каддафі у військових злочинах і порушенні прав людини під час більш ніж сорокарічного правління.

За даними представників місцевої влади, тіло Каддафі тепер знову буде виставлено на загальний огляд в промисловому холодильнику для зберігання м'яса на одному з ринків Місурати.

Зараз ви читаєте новину «Після розтину тіла Каддафі його знову помістять в холодильник для м'яса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі