середа, 03 серпня 2016 11:57

Підполковника СБУ, який грабував інкасаторів, залишили в СІЗО

Підполковника СБУ, який грабував інкасаторів, залишили в СІЗО

Суд заарештував підполковника СБУ, якого підозрюють у нападі на інкасаторську машину під Харковом. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив адвокат підозрюваного Олександр Шадрін.

Адвокат упевнений, підстав для затримання та обшуку не було.

"Затримання без ухвали слідчого судді можливе лише, якщо особу застали в момент вчинення злочину і відразу після вчинення. Інакше правових підстав для затримання не було. Так само без рішення суду був проведений обшук житла, а точніше огляд місця події. На нього повісили нерозкритий розбій, а СБУ замість того, аби захистити свого працівника розповідає про спільно проведену операцію. Навіть алібі ніхто не перевірив, хоча можна було просто взяти роздруківку локалізації мобільного телефона, де був під час вчинення злочину", - пише Шадрін.

Адвокат наводить факти біографії затриманого: учасник Бойових дій в АТО, керівник операції по затриманню на блокпосту біля Первомайська ватажка "Беркут-СМЕРШ" на прізвисько "Куба" і бойовика спецпідрозділу "Привид" ЛНР на прізвисько "Хаттаб".

За інформацією юриста, чоловік зараз утримується в СІЗО в камері для "довічників".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій губернатора стріляв по дітях

Нагадаємо, 21 липня в селищі Куп'янськ-Вузловий під Харковом невідомі напали на фургон Приватбанку і викрали 4,6 мільйона гривень. Через 5 днів в Києві був затриманий підполковник СБУ, підозрюваний у нападі.

Зараз ви читаєте новину «Підполковника СБУ, який грабував інкасаторів, залишили в СІЗО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі