четвер, 29 вересня 2016 07:00

Підліток застрелив батька і поранив трьох людей
4

В американському штаті Південна Кароліна 14-річний підліток вбив свого батька, а потім влаштував стрілянину у місцевій початковій школі, поранивши вчительку і двох дітей.

Про це повідомляє Reuters.

Хлопець спочатку вистрілив з пістолета у груди своєму 47-річному батькові у себе вдома, а потім поїхав до найближчої школи, яка розташована у трьох кілометрах від його дому. Підліток поранив одного хлопчика у ногу, іншого – у голову, а вчительку – у плече.

6-річний поранений хлопчик перебуває у критичному стані, загрози життю іншим пораненим немає. Стрільця затримав пожежний-доброволець на дитячому майданчику поруч зі школою, і тримав, доки не приїде поліція.

Зазначається, що малолітній злочинець не встиг зайти усередину школи. У поліції поки що не знають, що спонукало підлітка до вбивства і стрілянини. Також правоохоронці не знають, у яких стосунках зі своїми жертвами у школі був стрілець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіка застрелили у під'їзді багатоповерхівки

Нагадаємо, у Дніпрі екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль за порушення правил дорожнього руху. Водій машини почав чинити опір працівникам поліції, а потім зробив кілька пострілів і зник з місця події.

Внаслідок стрілянини патрульний Артем Кутушев загинув на місці, його колега Ольга Макаренко померла у лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Підліток застрелив батька і поранив трьох людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі