вівторок, 27 вересня 2016 21:45

Чоловіка застрелили у під'їзді багатоповерхівки

Чоловіка застрелили у під'їзді багатоповерхівки

У Солом'янському районі Києва в під'їзді будинку застрелили чоловіка.

Про це повідомила прес-секретар Головного управління Національної поліції у Києві Оксана Блищик на своїй сторінці у Facebook.

"Чоловіка із вогнепальним пораненням виявили у під'їзді багатоповерхівки. О 17-й годині в поліцію надійшло повідомлення про те, що на вулиці Волгоградській у Солом'янському районі Києва в під'їзді виявили чоловіка (25-30 років) у крові. Лікарі, які прибули за викликом, констатували його смерть. На тілі виявили вогнепальне поранення у грудну клітину", - йдеться у повідомленні.

Особа вбитого встановлена, це киянин, 1987 року народження. Біля будинку також був припаркований його автомобіль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загиблих поліцейських вшанували автопробігом

Нині поліція розшукує підозрюваного у вчиненні даного правопорушення.

"Із показів свідків правоохоронці встановили прикмети чоловіка, який може бути причетний до вчинення правопорушення: на вигляд 35-40 років, волосся темне, був у темному спортивному одязі", - кажуть у відомстві.

Розпочато кримінальне провадження.

Нагадаємо, підозрюваний у вбивстві двох поліцейських Олександр Пугачов найближчі два місяці перебуватиме під вартою. Таке рішення ухвалив Шевченківський районний суд Дніпра.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіка застрелили у під'їзді багатоповерхівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі