четвер, 25 квітня 2019 13:11

Підлітки вбили 17-річного товариша і виклали фото в інтернет

Підлітки вбили 17-річного товариша і виклали фото в інтернет
На Львівщині троє підлітків забили до смерті товариша через борг. А фото убивства виклали в інтернет. Фото - bc.pravdatut.ua

24 квітня поліцейські у Жовкові на Львівщині отримали повідомлення, що в одній із соцмереж було опубліковане фото, яке свідчило про вбивство людини.

Поліцейські перевірили надану інформацію — вона підтвердилася. На території одного із жовківських домогосподарств було виявлено закопане тіло юнака з численними тілесними ушкодженнями. Ним виявився 17-річний житель одного з сіл району, повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

"Правоохоронці встановили, що в ніч на 13 квітня у підвалі одного з житлових будинків Жовкви постраждалого жорстоко побили троє його ж знайомих — 15-річний і 17-річний місцеві жителі, та 17-річний житель одного з сіл Жовківського району. Коли неповнолітні помітили, що потерпілий не подає ознак життя, винесли тіло з підвалу та закопали за будинком. Крім того, вони сфотографували тіло мертвого 17-річного хлопця та один зі знайомих загиблого оприлюднив ці знімки у соціальній мережі", — розповіли в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Але ж вона ржачно заревіла" — відео побиття 12-річної дівчини виклали в інтернет

Неповнолітніх опитали у присутності батьків і психолога. Зловмисники зізнались, що побили хлопця через борг у 20 тис. грн, який той не міг повернути.

Відкрите кримінальне провадження. Хлопцям загрожує до 10 років за ґратами. Триває досудове розслідування.

Військового 26-річного Віталія Черняка вбили в селищі Клугіно-Башкирівка Чугуївського району на Харківщині. Троє підлітків ножем і трубою нанесли йому більш як 10 смертельних ударів по голові й тулубу. Убивство зняли на відео, щоб показати замовниці.

Зараз ви читаєте новину «Підлітки вбили 17-річного товариша і виклали фото в інтернет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі