вівторок, 19 січня 2016 08:13

Під Маріуполем загострилася ситуація: противник атакує Широкине

Під Маріуполем загострилася ситуація: противник атакує Широкине
Фото: liga.net

Російсько-терористичні найманці продовжують обстріли українських воїнів із бронетехніки, мінометів та гранатометів. Загалом ситуація на Донбасі залишається напруженою.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

"Неспокійно було на Донецькому напрямку. Зі стрілецької зброї та гранатометів проросійсько-налаштовані сепаратисти обстрілювали наші опорні пункти неподалік Мар'їнки, Пісків, Авдіївки та шахти Бутовка.

На Маріупольському напрямку знову загострилася обстановка в Широкиному. По наших бійцях, які тримають там позиції, ворог вів вогонь із мінометів, гранатометів та стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

Інформацію про ескалацію конфлікту в районі Широкиного прокоментував речник штабу АТО Андрій Задубінний.

"Стосовно Широкиного: ми вважаємо, що це звичайна провокація. Вони відбуваються здебільшого вночі, тому що такі випадки порушення режиму повної тиші важче зафіксувати представникам місії ОБСЄ. Там по наших позиціях працював міномет, але після відповіді наших бійців зі стрілецької зброї, бойовики заспокоїлися. Ситуація наразі під контролем", - повідомив Задубінний.

Як зазначається, протягом доби 18 січня проросійські бандити загалом 47 разів обстрілювали опорні пункти сил АТО.

Зараз ви читаєте новину «Під Маріуполем загострилася ситуація: противник атакує Широкине». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі