понеділок, 23 січня 2012 09:29

Під Києвом "БМВ" з лисою гумою в'їхала у маршрутку, є загиблі

В неділю, 22 січня, близько десятої години ранку неподалік Гостомеля, трапилось зіткнення автомобіля "БМВ" п'ятої моделі, що зареєстрований в Херсоні та автобуса "Богдан".

Про це повідомили у прес-службі ДАІ.

"Внаслідок цього 27-річна пасажирка "БМВ" загинула, а 23-річний водій легковика, який проживає в Ірпені, отримав чисельні травми, серед яких перелом хребта. У непритомному стані було госпіталізовано ще одного молодого чоловіка, який знаходився у "БМВ", - повідомили у прес-службі Державтоінспекції.

ФОТОРЕПОРТАЖ: У ДТП на Рівненщині загинули дев'ятеро людей

У автобусі, який працював на міжміському маршруті № 381 смт. Буча-Київ, знаходилось 23 пасажири, п'ятеро з них госпіталізовано з травмами різного ступеню тяжкості.

Водій мікроавтобуса пояснив, що дорожні умови були задовільними і він з невеликою швидкістю рухався в напрямку Гостомеля. Раптом побачив легковик, якого "крутило" по дорозі. Ця машина втратила керування і раптово опинилась на зустрічній смузі. Автівка вдарилась багажником у праву передню частину "Богдана". Водій та пасажири маршрутки, які не отримали травм до приїзду оперативних служб допомагали потерпілим.

"Причина пригоди встановлюється, однак з огляду на погодні умови є всі підстави вважати, що водій "БМВ" не зміг правильно вибрати швидкість. До того ж на правому задньому колесі була літня гума із зношеним протектором", - зазначили даішники.

Зараз ви читаєте новину «Під Києвом "БМВ" з лисою гумою в'їхала у маршрутку, є загиблі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі