середа, 30 вересня 2020 15:16

Під час урагану студентці впала на голову гілка

Під час урагану студентці впала на голову гілка
На території Політехнічного університету студентці на голову впала величезна гілка. Фото: zaxid.net

У Харкові лютує ураганний вітер. На території Політехнічного університету студентці на голову впала величезна гілка. Рятували її перехожі. Про це повідомляє Telegram-канал Труха.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дитину привалила гілка дерева, потерпілий у лікарні

На кадрах видно, як хлопець і дівчина намагаються зберегти життя постраждалої до приїзду медиків, роблячи їй непрямий масаж серця. Прибула швидка допомога відвезла жінку в найближчу медустанову. Про її стан поки що не повідомляють.

Представники ХПІ повідомили подробиці інциденту. Виявилося, що гілка впала на двох студенток, які в той момент переходили між двома корпусами.

"Постраждала першокурсниця Навчально-наукового інституту хімічних технологій та інженерії НТУ "ХПІ" Катерина Пан. Після падіння гілки вона знепритомніла. У другої студентки – гематома. На місце викликали бригаду швидкої допомоги, медики відвезли обох дівчат до лікарні, – розповіла речниця ХПІ Олена Розова.

Місце, де сталося лихо, огородили.

У Сумській області під час буревію загинув 13-річний школяр. Коли здійнявся вітер, хлопчик їхав на велосипеді додому. Він саме проїжджав понад греблею, як із сусіднього дерева. відчахнулася гілка.

Зараз ви читаєте новину «Під час урагану студентці впала на голову гілка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі