неділя, 20 грудня 2020 13:55

Під час стрілянини загинув чоловік. Кулю отримав і свідок

Під час стрілянини загинув чоловік. Кулю отримав і свідок
На Кіровоградщині в результаті перестрілки один чоловік загинув та один поранений. Фото: pixabay.com

У Новомиргороді на Кіровоградщині в результаті перестрілки один чоловік загинув та один поранений.

Стрілянина сталася уночі 20 грудня. Між знайомими чоловіками виник конфлікт. У результаті один з учасників побив іншого. Ображений пішов додому, взяв свою мисливську рушницю й повернувся. Він застрелив чоловіка, з яким бився раніше, та поранив свідка, розповів начальник Новомиргородського відділення поліції Юрій Тупиця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Постраждалий в перестрілці поліцейський отримав 3 кулі

"Після скоєного чоловік втік і переховувався у літній кухні в знайомого. Там його й знайшли оперативники", - зазначив Юрій Тупиця, передає novomyrgorod.com.

Затриманий був раніше засуджений за нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Після погашення судимості оформив офіційно мисливську рушницю у власність.

Ростислав Мітельський, який помер після перестрілки в Першотравенську на Дніпропетровщині, був студентом військово-юридичного інституту Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого в Харкові. Випадково опинився на місці перестрілки, кажуть в університеті.

Зараз ви читаєте новину «Під час стрілянини загинув чоловік. Кулю отримав і свідок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі