пʼятниця, 13 листопада 2020 14:18

Постраждалий в перестрілці поліцейський отримав 3 кулі

Постраждалий в перестрілці поліцейський отримав 3 кулі
Патрульний поліцейський 30-річний Віталій Тафійчук отримав 3 вогнепальні поранення під час нічного затримання підозрюваного в Києві. Фото: facebook.com/Bilosh

Патрульний поліцейський 30-річний Віталій Тафійчук отримав 3 вогнепальні поранення під час нічного затримання підозрюваного в Києві.

Його прооперували. Перебуває в реанімації в стабільному стані, розповів перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

"2 кулі злочинця влучили в ногу, а 1 - у плече. На нозі встановили апарат, який сприяє скріпленню та зрощенню кісток. Зараз Віталія переведено до реанімації. Стан стабільний", - розповів Білошицький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підозрюваний погрожував поліцейським вибухом і зачинився в хаті: подробиці спецоперації

Колеги повідомляють, що для пораненого потрібна донорська кров.

Також з'ясувалося, що чоловік, який влаштував перестрілку, перебував у розшуку за незаконне поводження зі зброєю. Перевіряється інформація причетності стрілка та його спільників до скоєння розбійних нападів.

Сьогодні, 13 листопада, близько 4-ї ранку, на вул. Героїв Космосу в Києві екіпаж патрульних зупинив автомобіль Subaru за порушення ПДР. Під час спілкування з водієм, інспектори помітили у салоні трьох чоловіків, які помітно нервували. Також в одного з пасажирів патрульні побачили рацію та кобуру. Коли інспектори звернулися до пасажирів, чоловіки вибігли з авто та почали тікати. Під час переслідування один із втікачів вистрілив у напрямку правоохоронця. У результаті поліцейський отримав 3 вогнепальні поранення. У відповідь патрульні застосували табельну вогнепальну зброю. На допомогу правоохоронців прибув ще один екіпаж.

Зараз ви читаєте новину «Постраждалий в перестрілці поліцейський отримав 3 кулі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі