середа, 11 листопада 2020 14:39

На місці перестрілки опинився випадково: розповіли про загиблого студента-спортсмена

На місці перестрілки опинився випадково: розповіли про загиблого студента-спортсмена
Ростислав Мітельський отримав кулю в голову під час перестрілки в Першотравенську. Помер у лікарні. Фото: 2day.kh.ua

Ростислав Мітельський, який помер після перестрілки в Першотравенську на Дніпропетровщині, був студентом військово-юридичного інституту Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого в Харкові. Випадково опинився на місці перестрілки, кажуть в університеті.

Ростислав був у комі 3-го ступеня в реанімації центральної міської лікарні Першотравенська. Його стан лікарі оцінювали як украй важкий. Його не можна було транспортувати в обласну лікарню, тому чекали приїзду лікарів у міську, пише 2day.kh.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перестрілка біля ресторану: помер один із поранених

Загиблий був майстром спорту з козацького двобою, призером чемпіонатів і кубків Світу та Європи, переможцем всеукраїнських чемпіонатів і турнірів із кікбоксингу.

Поліцейські встановили причетних до стрілянини. Вони мешканці Першотравенська, 27 і 37 років. Підозрюваних розшукують, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

У ніч на 7 листопада біля одного з розважальних закладів Першотравенська серед групи чоловіків виникла бійка на ґрунті неприязних стосунків. Почалася стрілянина. У результаті 4 постраждалих отримали вогнепальні поранення й були госпіталізовані в лікарню. Зловмисники з місця події втекли.

Зараз ви читаєте новину «На місці перестрілки опинився випадково: розповіли про загиблого студента-спортсмена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі