понеділок, 20 серпня 2018 15:20

Пенсіонерка побила 11-річну дитину та її батька

У Києві старша жінка побила 11-річну дівчинку, бо та викинула шматки пінопласту в сміттєвий бак. Потім накинулася з кулаками на її батька.

Це сталось увечері 19 серпня по вулиці Озерна в Оболонському районі Києва.

"Діти каталися на роликах і скейтах. Моя дочка побачила, що лежить на асфальті пінопласт, підняла перший лист і викинула у смітник. Під'їхала за другим листом, почула крик іншої жінки: "Тікай! Вона тебе битиме!". У цей момент моя дочка відчула, що її хтось схопив за одяг і повернувшись, побачила літню коротко стрижену сиву жінку. Та почала тягнути мою дочку до смітника з криками: "Виймай усе, що викинула і поклади на місце". Дитина почала кричати: "Ви не маєте права мене хапати, відпустіть". Далі зі словами "Занадто багато знаєш про свої права" била мою дочку по обличчю, голові та нирках", - розповіла мати постраждалої дівчинки у спільноті "Київ Оперативний" в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік під час сварки зарізав власну матір

Мати дитини прибула пізніше.

Автор: Київ Оперативний
  На дитячому майданчику на дитину  та її батька накинулись з кулаками. Фото: Київ Оперативний
На дитячому майданчику на дитину та її батька накинулись з кулаками. Фото: Київ Оперативний
 

"Прибігла на місце та побачила розбите обличчя своєї дочки, викликала поліцію і "швидку". Повернувшись до чоловіка, побачила подряпану голову і шию. Поліція прийняла заяву. "Швидка" надала довідку про стан здоров'я. Завтра судмедекспертиза, встановлення особи цієї жінки", - повідомила мати потерпілої дитини.

У центрі столиці молоду дівчину троє невідомих побили через неформальний зовнішній вигляд.

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонерка побила 11-річну дитину та її батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі