четвер, 11 жовтня 2018 12:46

Озвучили версії розстрілу керівника юридичної фірми

Озвучили версії розстрілу керівника юридичної фірми
Харківські правоохоронці розглядають 5 версій нападу на керівника юридичної фірми "Легіон" Владислава Безрука. Фото - newsroom.kh.ua

Харківські правоохоронці розглядають 5 версій нападу на керівника юридичної фірми "Легіон" Владислава Безрука.

Замах може бути пов'язаний із професійною діяльністю потерпілого, з його борговими зобов'язаннями або з перерозподілом аграрного ринку в регіоні. Слідчі не виключають можливого залякування або замаху на замовлення. Про це на брифінгу заявив начальник обласної поліції Олег Бех.

"Нам вдалося встановити зброю, з якої стріляли. Це АКМ калібром 5,45 мм, у магазині якого знаходилося 23 патрона, ще один був у стволі. Зброю виявили біля паркану на протилежній стороні вулиці. Не виключено, що стріляли з автомобіля, що проїздив повз", - сказав Бех.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автомобіль помічника нардепа розстріляли на дорозі

Владислава Безрука прооперували. Він втратив багато крові, перебуває в стабільному стані. Прийшов до тями, поліцейські чекають дозволу лікарів на спілкування з ним.
Правоохоронці розслідують справу як замах на умисне вбивство.

10 жовтня близько 18:30 у Харкові поруч зі спортивним клубом YOD був поранений засновник юридичної фірми "Легіон" Владислав Безрук. Зловмисники обстріляли підприємця, коли той вийшов із залу. Були пошкоджені також автомобіль підприємця та 2 інші машини. У відповідь охорона закладу також відкрила вогонь.

Зараз ви читаєте новину «Озвучили версії розстрілу керівника юридичної фірми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі