вівторок, 07 березня 2023 19:54

Спецтема: Війна Росії проти України

Озвучили добові втрати росіян під Бахмутом

Озвучили добові втрати росіян під Бахмутом
Сили оборони України в районі Бахмута на Донеччині ліквідували 244 окупантів за добу. Фото: Андрій Дубчак

Сили оборони України в районі Бахмута на Донеччині ліквідували 244 окупантів за добу.

Ще 315 загарбників отримали поранення. Про це в ефірі телемарафону повідомив речник Східного угруповання військ Збройних сил України Сергій Череватий, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Бахмутом в полон здаються небагато окупантів. у ЗСУ назвали причину

За його інформацією, за минулу добу на цій ділянці відбулося 56 бойових зіткнень, а ворог 306 разів бив зі ствольної артилерії та РСЗВ.

"Головне завдання наших військ у Бахмуті – сточувати боєздатність ворога, знекровлювати його бойовий потенціал. Завдяки масовому героїзму наших воїнів там створюються умови для нашого подальшого наступу", – наголосив Череватий.

Під час спроб захопити місто Бахмут на Донеччині Росія втратила від 20 000 до 30 000 осіб.

Водночас втрати українських захисників менші, говорять про п'ятьох росіян на одного українця. Про це у Twitter повідомив провідний журналіст військового відділу The Guardian Ден Саббах.

Журналіст зазначає, що даних щодо втрат українських захисників Бахмута йому не повідомили, сказали лише, що вони "менші", але водночас "інші джерела говорять про п'ятьох росіян на одного українця і навіть більше.

Зараз ви читаєте новину «Озвучили добові втрати росіян під Бахмутом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі