четвер, 31 січня 2019 18:10

Отримала компенсацію і поїхала: жінка замкнула дітей в хаті на кілька днів

Отримала компенсацію і поїхала: жінка замкнула дітей в хаті на кілька днів
На Одещині жінка на 3 дні зачинила своїх дітей 2, 4 та 6 років самих у будинку. Фото - Slavgorod

У селі Олександрівка Лиманського району на Одещині жінка на 3 дні зачинила своїх дітей 2, 4 та 6 років самих у будинку. Сама поїхала в невідомому напрямку.

Сусіди викликали поліцію, коли почули крики дітей та їхні благання про допомогу, повідомляє місцевий активіст Руслан Демчук.

Родина перебуває на обліку соціальних служб та сільської ради, як неблагонадійна. Нещодавно батько дітей загинув на підприємстві. Мати отримала велику компенсацію і поїхала зі своїм новим нареченим, закривши дітей вдома без їжі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діти вчаділи у будинку, де їх зачинив батько

"Як стало відомо, 6-річна дівчинка з вересня місяця була зарахована до Олександрівської ЗОШ і не з'являлася на навчання, про що були повідомлені всі певні служби: відділ освіти Лиманського РДА, поліція-Лиманський РВ ГУНП, Олександрівська сільрада", - додав Демчук .

Зараз дітей забрали соцпрацівники.

28-річна Світлана Штирбу з села Вересоч Куликівського району на Чернігівщині покинула в холодній хаті шістьох дітей. За два дні їх побачила староста села, викликала поліцію. Світлану розшукали в одному з розважальних закладів райцентру.

Зараз ви читаєте новину «Отримала компенсацію і поїхала: жінка замкнула дітей в хаті на кілька днів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі