понеділок, 21 жовтня 2013 11:24

Оперну діву Абдуліну пограбували, поки вона лікувала серце

Оперну діву Абдуліну пограбували, поки вона лікувала серце
Фото: bigmir.net

Оперну співачку Катерину Абдулліну, яка стала героїнею гучного скандалу, назвавши у Фейсбуці українські школи "бидлячими", пограбували.

За словами співачки, поки вона перебувала в лікарні з гіпертонічним кризом, невідомі обчистили її будинок у селищі Білогородка під Києвом, пишуть "Вести".

"Це були не місцеві люди. Вони винесли гроші та золоті прикраси. Пограбували і інші будинки в селищі. Не виключаю, що грабіжники спеціально вибрали мій будинок", - говорить Абдуліна.

Крім того, як стало відомо, зарплата Абдулліної "схудне". Керівництво Нацопери, де вона працює солісткою, відсторонило її від участі у виставах. Таким способом в театрі хочуть уникнути провокацій з боку незадоволених її висловлюванням.

Але звільнити співачку не можуть, оскільки у Трудовому кодексі не передбачена така можливість у подібній ситуації. А без участі в постановках зарплата співачки зменшиться приблизно на 30%.

"Я бачила заяви в інтернеті, що мені уріжуть зарплату. Це незаконно! Я і так отримую мінімальну зарплату в театрі - 6 тис. грн. Зараз мене запрошують інші театри, але я не піду з Нацопери, поки сама не захочу цього", - заявила прима.

В Нацопері тим часом не виключають, що Абдулліна ніколи більше не вийде на сцену.

"Вона і раніше не виступала. Я ставив у репертуар, але вона вокально слабка - не міг же я весь час експериментувати над глядачами. Ось і зняв її. А тепер інші артисти відмовляються виходити з нею на одну сцену. Так, це справді вплине на її зарплату. І звільнити її не можна. Думаю, що Абдулліна сама незабаром звільниться", - говорить головний режисер театру Анатолій Солов'яненко.

Нагадаємо, сама Абдулліна наполягає, що скандальні коментарі від її імені у соцмережі писав її екс-чоловік.

Зараз ви читаєте новину «Оперну діву Абдуліну пограбували, поки вона лікувала серце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

187

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі