пʼятниця, 06 вересня 2013 15:55

Співачку, яка ненавидить українські "бидлячі" школи, закидали майонезом без ГМО

Співачку, яка ненавидить українські "бидлячі" школи, закидали майонезом без ГМО
Фото: life.pravda.com.ua

Члени районної громадської організації "Братство" близько 14:00 обмазали майонезом оперну співачку Катерину Абдуліну, яка назвала українську школу "бидлячою".

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав керівник громадської організації "Братство" Дмитро Корчинський.

"Це люди із районної організації "Братства". Безумовно, що ми не схвалюємо хуліганські дії, але й не можемо їх засудити. На їхню користь говорить, що майонез був без ГМО", - наголосив він.

Окрім того, коментуючи вчинок членів організації, він додав, що "з такими людьми взагалі говорити не треба, тим паче, що Абдуліна — співачка, а вважається, що у співачок чим менше мозок в голові, тим краще резонує. Тут треба виховувати рефлекс".

Нагадаємо, оперна співачка, солістка Національної опери Катерина Абдуліна назвала українські школи "бидлячими" і тішиться від того, що її донька стала ученицею російської гімназії.

Міністерство культури вимагає від Катерини Абдулліної публічного вибачення за таке приниження україномовних шкіл. "Дуже прикро, що у сфері культури працює людина з таким низьким особистим рівнем культури. Солістка Національної опери, яка мала б бути носієм духовності та національного культурного багатства, натомість постала перед громадськістю як аморальна, не толерантна особа", - йдеться у заяві Мінкульту. У Національній опері України також вважають неприпустимими висловлювання солістки про "бидлячі українські школи" та запропонували звільнитися. Сьогодні співачка вибачилась за свої слова.

Зараз ви читаєте новину «Співачку, яка ненавидить українські "бидлячі" школи, закидали майонезом без ГМО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

806

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі