пʼятниця, 06 травня 2022 12:39

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупований Мелітополь "почервонів" від білбордів до 9 травня: фото з вулиць
4

Фото: t.me/svoboda_radio

В окупованому російськими військами Мелітополі Запорізької області з'явилися рекламні білборди до 9 травня.

Цього разу пропагандисти вирішили зробити акцент на дітях з георгіївськими стрічками та червоними прапорами, пише місцевий сайт "РИА-Мелитополь".

За даними видання, 6 травня просп. 50-річчя Перемоги "почервонів ще більше".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Мелітополі почастішали викрадення людей

"На електроопорах, де раніше майоріли стяги України, нині висять червоні прапори. Так колаборанти з окупантами звітують перед своїми кураторами у Москві, як вони виконують їхні накази. Білборди з Судоплатовим із погрозами "бандерівцям" у російськомовному Мелітополі зняли", - ідеться в матеріалі.

Зазначається, що 9 травня окупаційна "влада" разом із колаборантами має намір провести акцію "Безсмертний полк". Для цього до міста з Москви повернулася сепаратистка-втікачка Катерина Уманець, яку підозрюють в державній зраді.

Зрадниця України Галина Данильченко, яка називає себе "мером" Мелітополя, готується масштабно святкувати 9 травня цього року. За її словами, у місті ремонтують меморіал на Братському цвинтарі, відновили вічний вогонь та відновлюють Арку перемоги.

Данильченко тиражує брехливі наративи окупантів "про переворот 2014 року", про те, що українська влада нібито "заважала святкуванню Дня перемоги" усі ці роки. Також переповіла байки про те, що в Мелітополі нібито "били літніх людей, які виходили з орденами та георгіївськими стрічками".

Зараз ви читаєте новину «Окупований Мелітополь "почервонів" від білбордів до 9 травня: фото з вулиць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі