понеділок, 17 жовтня 2022 17:44

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти видали старі УАЗи замість "швидких" – Федоров про мародерство росіян

Окупанти видали старі УАЗи замість "швидких" – Федоров про мародерство росіян
Російські окупанти продовжують мародерити на захоплених територіях. Фото: eastnews.ua

У захопленому Мелітополі Запорізької області російські окупанти викрали з лікарень сучасні імпортні авто "швидкої", щоб обслуговувати своїх військових.

Замість цього видали на потреби мешканців старі російські УАЗи. Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі національного марафону 17 жовтня, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти з російського ГРУ тримали в ямі й морили голодом. СБУ зловила нелюдей

Також у Мелітопольському районі загарбники продовжують займати будинки цивільних. У Мелітополі виселили людей з гуртожитків, щоб заселити туди російських окупантів.

"Там люди десятками років жили, робили ремонт. Із цих квартир виселяють, щоб там могли заселитися солдати (російські. – Gazeta.ua). Але загалом ми бачимо тенденцію: вони (окупанти. – Gazeta.ua) розселяються де хочуть, прикриваються нашими людьми, а натомість крадуть усе, від побутової техніки до машин "швидких" з лікарень. Їх викрадають, щоб обслуговувати своїх військових", – повідомив Федоров.

Мешканець захопленого росіянами Мелітополя Запорізької області просив окупантів пропустити його через блокпост у Василівці. Чоловік благав на колінах загарбників, щоб устигнути доправити хвору матір до лікарні.

Мешканці Мелітополя та інших окупованих територій уже третій тиждень на КПП "Василівка" не можуть виїхати до Запоріжжя. Вони чекають в авто й щоночі спостерігають, як летять ворожі ракети з окупованих територій до Запоріжжя.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти видали старі УАЗи замість "швидких" – Федоров про мародерство росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі