неділя, 30 жовтня 2022 17:51

Окупанти розмістили комплекс радіоелектронної боротьби у лікарні

Окупанти розмістили комплекс радіоелектронної боротьби у лікарні
Окупанти перетворили лікарню на "живий щит". Фото: eastnews.ua

Російські окупанти розмістили комплекс радіоелектронної боротьби на даху районної лікарні у Новотроїцького Волноваської громади Донецької області.

При цьому Волноваський центр первинної медико-санітарної допомоги приймає пацієнтів, передає Центр національного спротиву

"Ворог фактично ховається за мирними мешканцями, використовуючи терористичну тактику", – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сіверськодонецьк зруйнований на 80%. А компенсацію отримали 38 містян – Гайдай

На тимчасово окупованих територій росіян вважають ворогами. Цивільні активно передають ЗСУ інформацію про розміщення ворожої техніки.

Людей закликають за можливості виїхати, аби не стати "живим щитом" для ворога.

Українські військові взяли під повний вогневий контроль трасу Сватове – Кремінна. Захисники таким чином унеможливлюють пересування будь-якої логістики ворога цією трасою. Про це розповів речник Східного угруповання військ полковник Сергій Череватий.

ЗСУ продовжують утримувати оборону в Донецькій області. Водночас наші захисники активно знищують окупантів на півдні й просуваються в Луганській області. Про це свідчать дані американського Інституту вивчення війни (ISW).

Зараз ви читаєте новину «Окупанти розмістили комплекс радіоелектронної боротьби у лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі