субота, 23 квітня 2022 17:34

Окупанти обстріляли Дніпропетровщину та Сумщину

Окупанти обстріляли Дніпропетровщину та Сумщину
Наслідок ракетного удару у Дніпровському районі. Фото: Валентин Резніченко

Російські окупанти влучили ракетами в Дніпровський район Дніпропетровської області та в Білопільську, Новослобідську та Путилівську громади Сумської області.

Про це повідомляють голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко та голова Сумської ОВА Дмитро Живицький у своїх Telegram-каналах.

"Тривають провокаційні обстріли на кордоні з Росією у Білопільській, Новослобідській громадах, а також у Путивльській громаді", - написав Живицький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генштаб попередив про можливі провокації на кордоні із Сумщиною

За словами Резніченка, ракета прилетіла на околицю села й залишила в землі величезну вирву глибиною понад 4 м. Зачепило газову трубу низького тиску. На місці працюють фахівці.

Людей там не було, бо в тому районі давно ніхто не живе.

"Окупанти продовжують цілити по "стратегічних"об'єктах. "Демілітаризують" наші поля та городи", - написав голова Дніпропетровської ОВА.

21 квітня у Новомосковьску Дніпропетровської області росіяни завдали трьох ракетних ударів по залізничній інфраструктурі. Через ракетний удар загинуло п'ятеро людей.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти обстріляли Дніпропетровщину та Сумщину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі