субота, 23 квітня 2022 07:35

Спецтема: Війна Росії проти України

Генштаб попередив про можливі провокації на кордоні з Сумщиною

Генштаб попередив про можливі провокації на кордоні з Сумщиною
Окупанти готують провокації на кордоні з Сумщиною. Фото: Генштаб

З метою уточнення положення наших військ на Сумському напрямку противник задіяв безпілотний літальний апарат з району населеного пункту Глушково.

Зберігається загроза завдання ракетно-авіаційних ударів, повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Ізюм перекинули військових, які чинили звірства в Бучі

Крім того, не виключається ймовірність здійснення противником провокацій на українсько-російському кордоні з обвинуваченням у них представників сил оборони України.

"На Волинському, Поліському та Сіверському напрямках визначені підрозділи збройних сил Республіки Білорусь виконують завдання з посилення українсько-білоруського кордону в Брестській і Гомельській областях", - додають у Генштабі.

Російські війська продовжують обстрілювати українські території. Цього разу росіяни обстріляли Сумську область з "Градів" та Чернігівську - з мінометів. Обстріли вони вели зі своєї території, повідомляє представник Державної прикордонної служби Андрій Демченко.

За його словами, українські прикордонники та Збройні Сили України вийшли на державний кордон у Київській, Чернігівській та Сумській областях. Загальна протяжність кордону в трьох областях становить 1200 км.

Зараз ви читаєте новину «Генштаб попередив про можливі провокації на кордоні з Сумщиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі