середа, 10 квітня 2024 08:36

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти нещадно атакували Миколаївщину: наслідки у фото
3

В ніч проти 10 квітня ворог вчергове атакував південь України, зокрема й Миколаївщину.

Рятувальники ліквідували наслідки ворожих обстрілів. Попередньо, жертв та постраждалих немає, повідомила пресслужба ДСНС.

"В результаті влучання уламків збитих дронів в Очаківській громаді виникла пожежа на рекреаційному об'єкті", - сказано в повідомленні.

Вогнеборці місцевого підрозділу ДСНС оперативно ліквідували пожежу на площі 200 кв. м.

Також ворог поцілив по об'єкту енергетики в Миколаївському районі області, у результаті чого також виникла пожежа. Її вже ліквідували. Наслідки обстрілу уточнюються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог вдарив ракетами по Одещині: є постраждалі

Рятувальники ліквідували наслідки ворожих обстрілів
Фото: ДСНС
Рятувальники ліквідували наслідки ворожих обстрілів
Рятувальники ліквідували наслідки ворожих обстрілів

У день визволення Одеси від нацистів російські окупанти вдарили по об'єктах критичної і транспортно-логістичної інфраструктури Одещини. Відомо про двох постраждалих працівників транспортного підприємства. Пошкоджено енергетичний об'єкт, приватний будинок та кілька автівок.

Вночі проти 10 квітня російські загарбники знову атакували Україну ракетами та ударними дронами. Ворог випустив 17 БпЛА типу Shahed-131/136 із мису Чауда. Окрім того, ворог вдарив двома крилатими ракетами "Іскандер-К" та однією балістичною ракетою "Іскандер-М" з окупованого Криму.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти нещадно атакували Миколаївщину: наслідки у фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі