неділя, 16 квітня 2023 10:49

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти накрили вогнем Донеччину: Кириленко розповів про наслідки
4

Голова Донецької ОВА Павло Кириленко розповів про оперативну ситуацію в області станом на ранок 16 квітня.

За його інформаціє, на Волноваському напрямку під обстрілами ворога Вугледар, Новоукраїнка та Богоявленка – без жертв. На Донецькому напрямку тричі під артилерійський вогонь потрапляло Курахове – ніхто не постраждав. Про це він написав у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батько під завалами, а матері допомагають лікарі: розповіли про родину загиблої у Слов'янську дитини

"На Горлівському напрямку три людини поранено у Костянтинівці. У місті пошкоджені дві багатоповерхівки, гуртожиток, аптека, крамниця і територія підприємства. Також у громаді пошкоджено будинок у Предтечиному. Гучно було у Часовоярській та Соледарській громадах", – повідомив Кириленко.

Також, за його інформацією, на Лисичанському напрямку зруйновано багатоквартирний будинок у Торському та пошкоджено будинок у Зарічному Лиманської громади.

Окупанти вчергове накрили вогнем Донеччину
Фото: t.me/pavlokyrylenko_donoda
Окупанти вчергове накрили вогнем Донеччину
Окупанти вчергове накрили вогнем Донеччину
Окупанти вчергове накрили вогнем Донеччину

Російські загарбники завдали ракетних ударів по Слов'янську – убили дев'ять людей, у тому числі дворічну дитину, поранили ще 21 людину.

У Слов'янську на місці російського ракетного удару по житловому будинку тривають рятувальні роботи. На ранок суботи, 15 квітня, під завалами перебуває ще п'ятеро людей. Їхні особи встановлені.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти накрили вогнем Донеччину: Кириленко розповів про наслідки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі