вівторок, 03 травня 2022 08:49

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупант, який катував і вбивав людей у Бучі, заперечує свою провину

Очевидці впізнали окупанта-вбивцю, який чинив звірства в окупованій Бучі на Київщині і мародерствував.

Сергій Колоцей, якого підозрюють у вбивствах та катуваннях мешканців Бучі, заперечує свою провину, повідомляють "Медуза", МО, "Зеркало".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські терористи вбивають українських дітей: оновлена статистика

"Я не служу в Нацгвардії. Ви що, збожеволіли? Тоді українська прокуратура має звинуватити всіх, хто відправляє посилки до Росії. Нагадаю вам, що ця організація є поштовим відділенням, де будь-хто може надіслати посилку будь-кому і куди завгодно.

Перш ніж когось звинувачувати у чомусь, встановіть усі деталі, інакше вас звинуватить у погрозах та наклепах на мирних громадян інших держав", - говорить Колоцей.

Автор: Офіс генпрокурора
 

Напередодні Офіс генпрокурора опублікував його фотографію із поштового відділення в Білорусі, звідки окупант відправляв награбоване в Україні в Росію. Він пересилав кришку багажника автомобіля. Прокурори Бучі й поліцейські встановили, що саме цей військовослужбовець убив 18 березня чотирьох беззбройних чоловіків у Бучі.

29 березня він же катував, примушуючи зізнатися в підривній діяльності проти російської армії, ще одного цивільного. Він забрав проукраїнськи налаштованого місцевого мешканця "на підвал", де бив його руками, прикладом автомата й гардою ножа.

На підставі зібраних доказів, показань потерпілого й портретної експертизи, прокурори Бучанської окружної прокуратури повідомили росгвардійцю про підозру в жорстокому поводженні із цивільним населенням та інших порушеннях законів і звичаїв війни, поєднаних з умисними вбивствами.

Зараз ви читаєте новину «Окупант, який катував і вбивав людей у Бучі, заперечує свою провину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі