субота, 08 жовтня 2022 01:58

Окупанти показали на Запорізькому напрямку перших "мобіків" з РФ

Окупанти показали на Запорізькому напрямку перших "мобіків" з РФ
Нові "мобікі" нібито відмінно оснащені та рвуться в бій. Фото: inauka.ru

Колаборант та зрадник Батьківщини Володимир Рогов, фейковий "член головної ради військово-цивільної адміністрації" окупаційного правління на тимчасово окупованих територіях Запорізької області України, заявив, що в область прибули перші російські мобілізовані.

"Мобіки", нібито, прекрасно оснащені й прямо рвуться в бій, написав колаборант у своєму Telegram.

"Перші групи мобілізованих прибули в Запорізьку область, де вони зараз проходять курс інтенсивної бойової підготовки на полігонах, який враховує досвід боїв останніх місяців" - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мобілізація по-російськи: у Генштабі вказали на значну проблему РФ

Рогов також опублікував відео з новоприбулими російськими військовими. На відео хтось, який стверджує, що його звуть Магомед-Абдул Керімов і він офіцер ЗС РФ, заявляє, що мобілізовані нібито пройшли всю військову підготовку, яка їм потрібна, особовий склад "проявляє особливу активність і рішучість, всі рвуться вперед... жадають вступити до лав воюючих підрозділів і знищити ворога".

Керімов також заявив, що всі солдати нібито самі добровільно прийшли у військкомати після того, як була оголошена часткова мобілізація. Також, за його твердженням, "мобікі" відмінно екіпіровані, їм видали новітні автомати, боєприпаси та спорядження.

Міністр оборони України Олексій Резніков закликав російських військових не втратити час і врятувати Росію від трагедії, а армію – від приниження. Він нагадав російським військовим, що їх обдурили та зрадили, кинули в м'ясорубку.

Генштаб ЗСУ готовий "гідно зустріти" мобілізованих росіян. 150 тис. окупантів збираються відправити для поповнення окупаційних частин.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти показали на Запорізькому напрямку перших "мобіків" з РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі