вівторок, 17 травня 2022 22:45

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти обстріляли Криворізький район "Градами" - Вілкул

Окупанти обстріляли Криворізький район "Градами" - Вілкул
У Кривому Розі та Криворізькому районі ситуація залишається стабільною та повністю контролюється ЗСУ. Фото: скрін з відео

Російські окупанти обстріляли Трудолюбівку та Осокорівку, а також "Градами" – одного із сіл у Широківській громаді Криворізького району.

Також ворог проводить повітряну розвідку за допомогою безпілотних літальних апаратів, повідомив під час брифінгу голова Криворізької районної військової адміністрації Олександр Вілкул, передає Gazeta.ua.

Над Дніпропетровською областю військові збили безпілотний літальний апарат "Орлан".

За словами Вілкула, продовжується розмінування територій. 17 травня знешкодили 41 касетний боєприпас у районі Великої Костромки та 4 ракети, що не розірвалися від "Урагану" в районі Володимирівки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог ударив з артилерії по Дніпропетровщині - є загиблий

У Кривому Розі та Криворізькому районі ситуація залишається стабільною та повністю контролюється ЗСУ.

На лінії зіткнень суттєвих змін оперативної обстановки не сталося.

"Ситуація напружена, але також повністю контрольована", - додав Вілкул.

Кривий Ріг продовжує посилено патрулюватися зведеними нарядами поліції та Національної гвардії. Також у місті продовжується робота з поповнення стратегічних запасів.

Опівночі 15 травня російські окупанти вкотре атакували Дніпропетровську область. Ворог двічі обстріляв Широківську громаду у Криворізькому районі. Ніхто не постраждав.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти обстріляли Криворізький район "Градами" - Вілкул». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі