вівторок, 24 січня 2017 19:49

Охоронці вкрали у чоловіка барсетку з грошима

Охоронці вкрали у чоловіка барсетку з грошима
vesti-ukr.com

У Києві на Троєщині біля торгового центру шахраї під виглядом охоронців грабують автовласників. 20 січня киянин особисто став жертвою. У нього поцупили барсетку.

Про це повідомляють "Вести".

"Чоловік зробив покупки. Вийшов з магазину. Відкрив машину. Поклав на пасажирське сидіння барсетку з гаманцем та документами. Раптом поруч з'явилися троє чоловіків. Один із них назвався охоронцем. На куртках чоловіків були бейджи з фотографіями і написом "ТРЦ. Охорона". Його попросили показати куплені товари. Пояснили, що в магазині часто крадуть. А його пакети "запищали" на виході. Потерпілий почав заперечувати. На це чоловіка запевнили, що йому про це казали. Однак він не почув. "Охоронці" подивилися на чеки. Згодом вибачилися та пішли. Водій пакети переклав у багажник. Коли відкрив двері авто - барсетки вже не було. Потерпілий кинувся до ТЦ. Однак йому сказали, що ці охоронці в них не працюють", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правоохоронці розповіли, як захистити авто від крадіжки

За словами адвоката, у подібних випадках треба обов'язково перевіряти службові посвідчення. А також просити показати паспорт. Громадянин взагалі має право відмовитися пред'являти до огляду особисті речі без присутності свого адвоката. До того ж порадив відразу звертатися до поліції. Записи з відеореєстраторів та відеокамер з будівель можуть допомогти слідству".

На Полтавщині 13-річний школяр обкрадав автомобілі. Зламував передні двері і виносив цінності. З юним злодієм та батьками провели профілактичну бесіду.
Зараз ви читаєте новину «Охоронці вкрали у чоловіка барсетку з грошима». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі