середа, 15 березня 2017 19:26

Охоронці столичного супермаркету побили 15-річного хлопця

Охоронці столичного супермаркету побили 15-річного хлопця
atlantplus.kiev.ua

У Києві кілька охоронців "Мегамаркету" побили 15-річного підлітка, який покуштував із прилавку горіхи. Після цього закрили потерпілого у підсобці. Інцидент стався у супермаркеті на вул. Вадима Гетьмана, 6.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав свідок Іван Примаченко.

"15-річний хлопець Руслан спробував кілька горіхів із відкритого прилавка. До нього підлетіли охоронці і почали силою волочити в підсобку. Руслан покликав на допомогу. Двоє випадкових очевидців пішли за охоронцями. Вимагали пояснити, чому чоловіки використовують силу проти дитини. На це кілька охоронців заламали руки чоловікові і жінці. Силою викинули їх з відкритого входу в службове приміщення", - коментує подію.

Зі слів Примаченка, охоронці поводилися зухвало. Чоловіки відмовлялися називати свої імена і посади. Правоохоронці, які приїхали за викликом, теж поводились дивно.

"Здивувало, що поліція пропонувала нам писати заяви на "невстановлених осіб". Хоча потерпілі були готові вказати конкретних осіб. Згодом поліцейські почали наполегливо просити залишити приміщення. Нібито співробітники проти нашого перебування. Імена свої відмовилися говорити. На питання, чи записали вони відео з камер спостереження, сказали, що потрібно робити окремий запит. А це не раніше, ніж завтра", - описав ситуацію Іван.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Охоронці вкрали у чоловіка барсетку з грошима

У КМДА просять поліцію Києва ретельно розслідувати інцидент із побиттям хлопця.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко.

"Направив документ із зверненням щодо належного розслідування побиття 15-річного хлопця у "Мегамаркеті". Сьогодні дав доручення звернутися також із проханням перевірити дотримання ліцензійних умов у діяльності охоронної компанії", - повідомив Бондаренко.

На Кіровоградщині охоронець побив 63-річного чоловіка нібито за крадіжку спиртного. Потерпілий дістав численні травми, загинув на місці. Мертвого чоловіка знайшли біля виходу з магазину. Причина смерті - внутрішній крововилив. Вбивці загрожує від 7 до 10 років ув'язнення. Триває слідство.

Зараз ви читаєте новину «Охоронці столичного супермаркету побили 15-річного хлопця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі