пʼятниця, 10 червня 2022 17:18

Спецтема: Війна Росії проти України

Охоче виконують наказ: ЗСУ показали, як із гаубиць знищують ворога на південному фронті

Охоче виконують наказ: ЗСУ показали, як із гаубиць знищують ворога на південному фронті
ЗСУ показали, як із гаубиць знищують ворога на південному фронті. Фото: Reuters

Українські захисники продовжують знищувати російських загарбників та ворожу техніку.

Зокрема, артилеристи 35-ї окремої бригади морської піхоти ім. контрадмірала Михайла Остроградського показали, як знищують ворога на південному фронті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали відео, як ЗСУ ефектно знищують незваних "туристів" на Донеччині

Відео показала пресслужба групи в Facebook. На ньому ЗСУ під пісню групи Scooter "Fire" обстрілюють з гаубиць позиції окупантів.

"Гаубичники окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Остроградського охоче виконують накази командирів щодо вигнання російських окупантів з південних земель України", - йдеться у дописі.

Російські терористи продовжують шукати способи не воювати в Україні та повернутися додому у Росію. Зокрема, хочуть виїхати через хворобу. Про це свідчить нова перехоплена розмова загарбника зі своїми батьками, який перебуває у Донецькій області.

Терорист зізнався, що чекає зустрічі з прокурором, до якого його записали. Натомість його батько радить скаржитися на відсутність їжі, води, медикаментів та інших необхідних запасів.

Зараз ви читаєте новину «Охоче виконують наказ: ЗСУ показали, як із гаубиць знищують ворога на південному фронті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі