субота, 18 липня 2015 09:22

Один із командирів "Правого сектора" помер від бойових поранень
8

Командир 2 роти 8 батальйону ДУК "Правий сектор" Сергій Шилов (позивний Грін) помер від поранень. Прощання з українським героєм пройде в понеділок у Дніпропетровську в Храмі Різдва пресвятої Богородиці.

Про це на своїй сторінці в Фейсбук написав активіст Євген Жуков.

"Позивний Грін командир 2-ї роти 8-го батальйону ДУК ПС (командир батальйону Червень) Сергій Шилов рота "Грінпіс", як її жартома називають хлопці. Сергій зі своєю групою виконував бойове завдання, в районі сектора "М" (Маріуполь), хлопці досить довго працювали по цьому напрямку, і працювали успішно, але ... 9 липня 2015 року, Сергій підірвався на міні, і був терміново евакуйований із зони бойових дій, нашими розвідниками", - розповів він.

"Лікарі довго боролися за його життя. Спочатку йому ампутували одну ногу, операції на пошкодженій черевній порожнини, пізніше ампутація другої ноги. Іноді він приходив до тями, потім відмова нирок ... лікарі боролися, але ... травми були дуже важкі. Сергій помер вчора, 17.07.2015 року", - повідомив Жуков.

"Смуток і біль ... оскільки на війні всі рівні, правосеки і вояки, нацики і бати ТРО. Сергій був хорошим, позитивним і мудрою людиною, відмінним і справедливим командиром. Спілкувалися і працювали разом. Але, біда прийшла і за ним! Земля пухом тобі, Командир "Грін". Він помре тільки тоді, коли про нього забудуть. Живи друг, живи в наших серцях. Пам'ятайте, сміливих і відважних хлопців нашої країни. Які віддають життя, в обмін на ваші щасливі посмішки. Прощання з Сергієм Шиловим буде проходити в понеділок 20 липня в Храмі Різдва пресвятої Богородиці, на перетині вулиць Заводська Набережна в місті Дніпропетровськ в 10 годин. У Сергія залишився 12 річний син ...", - заявив він

"Слід з соромом задуматися героям у військовій формі і масках в мирних містах, де у нас реальна війна, де гинуть хлопці і де потрібна ваша допомога, а не просто гучні слова", - резюмував Жуков.

Зараз ви читаєте новину «Один із командирів "Правого сектора" помер від бойових поранень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі