вівторок, 03 квітня 2012 14:16

Одесит вербував українок для німецьких борделей

Одесит вербував українок для німецьких борделей
На одній дівчині злочинець заробляп по півтори тисячі євро. Фото: segodnya.ua

Співробітники управління з боротьби з кіберзлочинністю та торгівлею людьми ГУ МВС України в Одеській області затримали чоловіка, який займався вербуванням дівчат для відправки їх до Німеччини з метою сексуальної експлуатації.

Як повідомляє відділ зі зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в Одеській області, правоохоронці затримали чоловіка на Привокзальній площі в Одесі при спробі виїхати в Польщу через Львів з однією із завербованих дівчат. У міліції зазначили, що 29-річний житель Комінтернівського району області мав при собі документи на ім'я супроводжуваної ним дівчини, квитки на потяги та іноземні трудові договори.

Уже в міліції затриманий пояснив, що документи дівчини були у нього, бо він мав намір вивезти її через Польщу до Німеччини для передачі у публічний дім для подальшої сексуальної експлуатації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щорічно в рабство продають близько 640 000 жінок і дітей

Слідство встановило, що даним видом діяльності чоловік займається близько півроку. За цей час він встиг завербувати кількох дівчат. За кожну "працевлаштовану" таким чином за кордоном дівчину вербувальник отримував гонорар у розмірі 1,5 тис. євро. У свою чергу кожній з них він обіцяв по 2,5 тис. євро в якості щомісячного заробітку.

В даний час відносно затриманого порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 149 Кримінального кодексу України (торгівля людьми).

Слідство у справі триває.

Зараз ви читаєте новину «Одесит вербував українок для німецьких борделей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі