четвер, 31 березня 2022 02:54

Обсяги забруднення території України вибухонебезпечними речовинами - МВС

Обсяги забруднення території України вибухонебезпечними речовинами - МВС
Забруднення території України небезпечними предметами. Фото: МОУ/Facebook

За оцінками Державної служби з надзвичайних ситуацій, загальна площа забруднення вибухонебезпечними речовинами на території України становить 300 тис квадратних кілометрів.

Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін в ефірі всеукраїнського телемарафону.

"На сьогоднішній день, за оцінками ДСНС, внаслідок російського обстрілу в Україні загальна площа забруднення вибухонебезпечними предметами становить 300 тис квадратних кілометрів. З 24 лютого підрозділи ДСНС знешкодили понад 300 вибухонебезпечних предметів, у тому числі одну авіаційну бомбу. Очищено близько 14 га територій", – повідомив Єнін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За місяць війни підтримка росіянами Путіна зросла на понад 10%

Під час розмови з ведучими Єнін назвав найбільш забруднені вибухівкою райони столиці.

"В даний час окремі райони столиці страждають від поодиноких влучань російської авіації та артилерії. Такі райони, як Оболонь та Виноградар, за оцінками наших фахівців, найбільш забруднені", – повідомив заступник міністра.

Також в своєму зверненні Єнін закликав громадян бути більш стриманими і з повагою ставитися до поліцейських, які знаходяться на блокпостах. Кількість блокпостів в столиці зменшена до необхідного мінімуму задля уникнення скупчень автомобільного транспорту та зручності пересування громадян.

Російські терористи розкидали у двох областях новітні міни. Рашисти застосовують їх при дистанційному мінуванні.

Зараз ви читаєте новину «Обсяги забруднення території України вибухонебезпечними речовинами - МВС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі